İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi

Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi

Adres
Kocasinan Merkez Mah. Çavuşpaşa Köprü Yolu, Karadeniz Cad. No32, Bahçelievler Devlet Hastanesi Arkası. Bahçelievler, İstanbul
Vizyon
VİZYONUMUZ Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
Öğretim Şekli :TAM GÜN, TAM YIL
DOĞAL GAZ