İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda, ‘Hayata Dokunan Eller’ Festivali kapsamında sergi açılışını gerçekleştirdik. Kurumumuz önünde gerçekleşen açılış törenine Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet BOZTEPE, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer AVCI, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin ÇIKRIKÇI, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Helin GÖRGÜL, Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Emin DÖRTBUDAK, Bahçelivlerspor Kulübü Başkanı Levent DİLAVER, Bahçelievler Mahalle Muhtarları, Öğretmenler ve Kursiyerler katıldı. Törende mehter takımı, halk oyunları, türkü dinletisi ve hediye töreni etkinlikleri gerçekleştirildi. Törende emeği geçenlere ve kurumumuzu yalnız bırakmayarak orada bulunan protokol ve halkımıza teşekkür ederiz.

Haz

1-3 Haziran tarihleri arasında “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Beyazıt Meydanında, İstanbul’daki tüm Halk Eğitimi Merkezlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, stant açtık. Standımızda öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizin el emeği ile yaptıkları ürünler sergilendi. Standımızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent YAZICI ’da ziyaret ederek ürünlerimizi incelediler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

“Öğrenen Mahalle Projesi” kapsamında Kocasinan İlkokulunda düzenlenen “El Sanatları” sergimizin açılışı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki ER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ebru UZUN, Okul Müdürü Erdoğan KARAHAN ve okul müdürlerimizin katılımıyla, gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Muhtarlarımıza yönelik "Aile Okulu Eğitimi" programı, Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet BOZTEPE, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI, Şube Müdürlerimiz ve Muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Detaylı bilgi ve başvuru için kurumumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Ock

"Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında, 11 Ocak Çarşamba günü saat 13:30da kurumumuz çok amaçlı salonunda Türk Sanat Müziği Konseri verildi. Konsere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin ÇIKRIKÇI, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Muzaffer AVUR ve Nevzat ULUS, kurum yöneticilerimiz, okul müdürleri, muhtarlar, vatandaşlarımız, öğretmen ve kursiyerlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte görev alan koro şefi ve koro üyelerine teşekkür ederiz.

Eyl

Karate Sporunun Bahçelievler'de geliştirilmesi amacıyla Karate Federasyonu, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında işbirliği protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Törende Halk Eğitimi Merkezimizin desteklerinden dolayı Karate Federasyonu Başkanı Sayın Av. Dr. Aslan Abid UĞUZ tarafından kurum müdürümüze plaket takdim edildi.

Eyl

Açılacak olan Türk Müziği kursları, yeterli başvuru olduğu takdirde açılacaktır. Başvurular için kurumumuza bizzat başvurabilirsiniz. Açılacak olan kurs listesini aşağıda görebilirsiniz.

Eyl

Kurumumuzda Açtığımız Kurslardan Görüntüleri Aşağıda Görebilirsiniz.